Μπείτε στο Open Food Network!

Προβάλετε το όμορφο φαγητό σας.

Παραγωγοί

Δημιουργήστε ένα προφίλ για την επιχείρησή σας στο OFN σε λίγα λεπτά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αναβαθμίσετε το προφίλ σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλήσετε τα προϊόντα σας απευθείας στους πελάτες. Μάθε περισσότερα στον οδηγό χρήσης μας.

Εγγραφή

Σημείο Συλλογής

Δημιουργήστε ένα προφίλ για την επιχείρηση τροφίμων ή τον οργανισμό σας στο OFN. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αναβαθμίσετε το προφίλ σας σε κατάστημα πολλών παραγωγών. Μάθε περισσότερα στον οδηγό χρήσης μας.

Εγγραφή

Ομάδες

Δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο κατάλογο επιχειρήσεων (παραγωγών και άλλων επιχειρήσεων τροφίμων) για την περιοχή σας ή για τον οργανισμό σας. Μάθε περισσότερα στον οδηγό χρήσης μας.

Εγγραφή

Η εγγραφή στο OFN είναι δωρεάν. Το άνοιγμα και η λειτουργία ενός καταστήματος στο OFN είναι δωρεάν έως και $ 500 από τις μηνιαίες πωλήσεις. Εάν πουλάτε περισσότερα, μπορείτε να επιλέξετε τη συνεισφορά της κοινότητάς σας μεταξύ 1% και 3% των πωλήσεων. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, επισκεφθείτε την ενότητα Λογισμικό πλατφόρμας μέσω του συνδέσμου Πληροφορίες στο επάνω μενού.

Μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε ένα κατάστημα OFN στον δικό σας προσαρμοσμένο ιστότοπο ή να δημιουργήσουμε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο τοπικού δικτύου τροφίμων για την περιοχή σας. Ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες OFN.