Εγγραφείτε σε ομάδες

Είμαστε μια καταπληκτική πλατφόρμα για συνεργατικό μάρκετινγκ, ο ευκολότερος τρόπος για τα μέλη και τους ενδιαφερόμενους να προσεγγίσουν νέες αγορές. Είμαστε μη κερδοσκοπικοί, προσιτοί και απλοί.


Το email μας

Μεταμορφώνουμε δίκαια τα συστήματα τροφίμων.

Αυτός είναι ο λόγος που σηκωνόμαστε κάθε μέρα από το κρεβάτι. Είμαστε ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, βασισμένος στον ανοιχτό κώδικα. Παίζουμε δίκαια. Μπορείτε πάντα να μας εμπιστευτείτε.

Γνωρίζουμε ότι έχετε μεγάλες ιδέες και θέλουμε να σας βοηθήσουμε. Θα μοιραστούμε τις γνώσεις, τα δίκτυα και τους πόρους μας. Γνωρίζουμε ότι η απομόνωση δεν δημιουργεί αλλαγές, οπότε θα συνεργαστούμε μαζί σας.


Σε συναντάμε εκεί που είσαι.

Μπορεί να είστε μια συμμαχία κόμβων τροφίμων, παραγωγών ή διανομέων, και ενός βιομηχανικού φορέα ή μιας τοπικής κυβέρνησης.

Όποιος και αν είναι ο ρόλος σας στην τοπική σας τροφική κίνηση, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε. Ωστόσο, αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει ή κάνει το Open Food Network στο μέρος σας του κόσμου, ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση.


Κάνουμε τις κινήσεις των τροφίμων πιο λογικές.

Πρέπει να ενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε τα δίκτυά σας, προσφέρουμε μια πλατφόρμα για συνομιλία και δράση. Χρειάζεστε πραγματική δέσμευση. Θα βοηθήσουμε να προσεγγίσουμε όλους τους παίκτες, όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, όλους τους τομείς.

Χρειάζεστε πόρους. Θα φέρουμε όλη μας την εμπειρία. Χρειάζεστε συνεργασία. Θα σας συνδέσουμε καλύτερα με ένα παγκόσμιο δίκτυο ομότιμων.

Λογαριασμός ομάδας


translation missing: el.content_configuration_pricing_table

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες


translation missing: el.content_configuration_case_studies

Έτοιμοι για συζήτηση;

Επικοινωνήστε για να ανακαλύψετε τι μπορεί να κάνει το OFN για εσάς:

Το email μας