Τροφή απευθείας από τον αγρό στο πιάτο μας

Κάποιες φορές ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσεις το σύστημα είναι να ξεκινήσεις ένα νέο...

Ξεκινάμε από τη βάση. Με αγρότες και καλλιεργητές έτοιμους να πουν τις ιστορίες τους περήφανα και αληθινά. Με διανομείς έτοιμους να συνδέσουν τους ανθρώπους με προϊόντα δίκαια και ειλικρινά. Με αγοραστές που πιστεύουν ότι οι καλύτερες εβδομαδιαίες αποφάσεις αγορών μπορούν να αλλάξουν σοβαρά τον κόσμο.

Τότε χρειαζόμαστε έναν τρόπο να το κάνουμε πραγματικότητα. Ένας τρόπος ενδυνάμωσης όλων όσων καλλιεργούνται, πωλούν και αγοράζουν τρόφιμα. Ένας τρόπος να διηγηθείτε όλες τις ιστορίες, να χειριστείτε όλα τα logistics. Ένας τρόπος να μετατρέπετε τη συναλλαγή σε μετατροπή κάθε μέρα.

Έτσι χτίζουμε μια διαδικτυακή αγορά που ισοπεδώνει τους όρους ανταγωνισμού. Είναι διαφανές, έτσι δημιουργεί πραγματικές σχέσεις. Είναι ανοιχτού κώδικα, οπότε ανήκει σε όλους. Κλιμακώνεται σε περιοχές και έθνη, οπότε οι άνθρωποι ξεκινούν εκδόσεις σε όλο τον κόσμο.

Λειτουργεί οπουδήποτε. Αλλάζει τα πάντα.

Αυτό λέγεται Open Food Network.

Ολοι μας αγαπάμε τα τρόφιμα. Τώρα μπορούμε να αγαπήσουμε και το διατροφικό μας σύστημα.

Αγορά - δες εδώ πώς δουλεύει.

1. Αναζήτηση

Αναζητήστε τα ποικιλόμορφα, ανεξάρτητα καταστήματά μας που προσφέρουν εποχιακό τοπικό φαγητό. Αναζητήστε ανά γειτονιά και κατηγορία φαγητού, ή αν προτιμάτε παραλαβή (από το κατάστημα) ή αποστολή (στο χώρο σας).

2. Κατάστημα

Επαναπροσδιόρισε τις συναλλαγές σου αποκτώντας προσιτό τοπικό φαγητό από ένα ποικιλόμορφο σύνολο παραγωγών, ομάδων και καταστημάτων. Μάθε την ιστορία πίσω από το φαγητό σου και τους ανθρώπους που το παράγουν!

3. Παραλαβή / Αποστολή

Περίμενε την παράδοση του φαγητού σου, ή επισκέψου τον παραγωγό ή το κατάστημα της περιοχής σου για μια πιο προσωπική επαφή. Η αγορά των τροφίμων είναι τόσο ποικιλόμορφη όσο η φύση ορίζει.

Αγορές που κάνουν τον κόσμο καλύτερο.


είμαι έτοιμος

Δημιουργούμε ένα νέο σύστημα διατροφής.

0 Παραγωγοί τροφίμων

0 Καταστήματα τροφίμων

0 Αγοραστές τροφίμων

0 Παραγγελίες τροφίμων